-->

Yeni Bitcoin İco su Swiftdemand

Bulunduğumuz dönemde hergün yeni icolar çıkmakta. Bu Bulduğumuz icoda şuan hergün girip 100 adet coin alabilirsiniz swiftdemand ico su size ilerde çok fazla btc kazandırabilir.
Bitcoin ilerde çok çok değerlenecektir ekonomiden biraz anlıyorsanız zaten bunu anlarsınız. anlamanızada gerek yok biraz araştırsanız yeter. 
Şimdi ico link paylaşıyorum. bu linkten kayıt olursanız banada destek olursunuz reflerden 500 coin veriyor hergün giriş yapıp 100 coin alabilirsiniz 10 gün 1000 coin saklayın ilerde değerlenecektir. Bu tür bedava dağıtılan bir çok coin 30dolarlara çıkabilmiştir bakınız nano(raiblock) 

bitcoin 2020 li yıllarda artık günümüzde internetin hayatımıza oturduğu gibi oturacaktır ve etkileyecektir. özellikle blokchain teknolojisi. Bunu asla unutmayın ve şimdiden ufak ufak yatırımlar yapın.

Örneğin internet hayatı nasıl etkiledi güncel bir konu var mesela uber taksicilik sektörünü salladı geçmişte e posta posta sektörünü salladı bitcoin vb kripto paralarda bir çok ekonomiyi sallayacaktır.


0 Yorum "Yeni Bitcoin İco su Swiftdemand"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam