-->

YAZ TATİLİNDE İZLENECEK EN İYİ 5 FİLM 2018



               

Merhaba Arkadaşlar, okullar kapandı karnelerimizi aldık ve hepimizin aklında bir soru var ; 
''Tatilimi nasıl geçireceğim ?''. 
Bugün sizler için tatilde izleyebileceğiniz en iyi ve en çok beğenilen filmler hakkında bilgi vereceğiz. Sizler için sıkılmadan, sürükleyici bir şekilde izleyeceğiniz filmleri seçtik.

⇨ SEVGİNİN GÜCÜ - LEON  (1994)

     
       1994 yılından beri en çok izlenen ve en çok beğenilen        filmler arasında.

        Konusu ; Mathilda, NewYork'ta ailesi ile birlikte yaşayan  12 yaşında küçük bir kız. Babası uyuşturucu satıcısı ve        annesi de bir hayat kadınıdır. Mathilda'nın hayatta tek sahip  olduğu şey küçük üvey kardeşidir. Bir gün narkotik polisleri Mathilda'nın yaşadığı evi basmış ve evdeki herkesi katletmişlerdir. O sırada evde olmayan Mathilda, evinde olup bitenleri görüp polislere yakalanmamak için Leoın'un evine sığınmıştır. Leon bir tetikçidir ve Mathilda tetikçiye aşık olmuştur. İlerleyen zamanlarda Mathilda ve Leon 'un birbirlerinden başka kaybedecek hiç bir şeyleri yoktur.


⇨ IT (2017)

        Stephen King 'in ünlü romanı olan ''IT'' 1990'dan sonra yeni uyarlamasıyla 15 Eylül 2017'de Türkiye'de gösterime girmiştir.            Konusu ; Maine'nin küçük bir kasabasında yaşayan arkadaşları tarafından dışlanan, ergenlik çağındaki yedi çocuğu ele alıyor. Çocuklar palyaço kılığına girmiş korkunç bir canavarla baş etmek zorunda kalıyorlar. IT 27 yıl aradan sonra tekrar lanetli ve daha ölümcül bir şekilde Maine kasabasına geri dönüyor.


⇨ YILDIZLARARASI (2014)

         Mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinen Cooper, becerili ve teknik bilgisi yüksek biridir. Cooper'ın amacı çocuklarına güvenli bir hayat yaşatmaktır. Büyükbaba Donald onlarla birlikte yaşamakta ve çocuklara göz kulak olmaktadır. 10 yaşındaki küçük kız Murph çok zekidir. Geçmiş hayatı biliminsanı olan Cooper'ın bir gün beklenmedik bir anda karşına bir teklif çıkar ve insanlığın güvenliği için zor bir karar alması gerekir.

⇨ SENDEN ÖNCE BEN (2016)

        Tekerlekli sandalyeye bağlı olarak hayatını sürdürmeye çalışan felçli bir genç adamın, evine küçük bir kasabada yetişmiş olan genç bir kadının bakıcı olarak gelmesiyle yaşadıkları hayattı anlatıyor. İlk başta birbirlerinden hoşlanmayan bu iki genç ilerleyen zamanlarda birbirlerine aşık oluyorlar. Bu aşkla gerçekleşecek olan zorlu bir onları bekliyor..


⇨ LABİRENT - ÖLÜMCÜL KAÇIŞ (2013)

     Thomas, bir asansörde gözlerini açtığında hatırlayabildiği tek şey adıdır. Zihninin içi bomboştur. Asansörün kapıları açıldığında Thomas, Kayran isimli kocaman duvarların olduğu geniş bir alanda ve orada yaşayan çocukları gördü. Tıpkı Thomas gibi Kayranlılar da oraya nasıl geldiklerini bilmiyorlardı. Kimse orada kalmak istemese de çıkmak için hiç bir çözüm yollarının olmadıklarını düşünüyorlardı. Ancak Thomas bir çözüm yolu bulabileceklerine inanıyordu.



0 Yorum "YAZ TATİLİNDE İZLENECEK EN İYİ 5 FİLM 2018"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam