-->

En İyi ve Ucuz Hosting Şirketleri 2018 ve Sunucular Hakkında Genel Bilgi

En İyi ve Ucuz Hosting Şirketleri 2018 

ve 

Sunucular Hakkında Genel Bilgi 


En İyi Ucuz Hosting Şirketleri nelerdir ? Dedicated Server nedir ? Hosting almadan önce nelere dikkat etmeliyiz ? natro, güzel hosting, turhost ya da godaddy hangisini tercih etmeliyim ? Ücretli ve Ücretsiz hosting arasındaki farklar nedir ? Ortalama hosting fiyatları nelerdir ? 
bu makalemizde bunlara değineceğiz..

Öncelikler arkadaşlar çok aşırı derecede detaya değinip kafanızı yormayacağım. Hosting almadan önce temel olarak nelere dikkat edeceğinizi, hangi hosting firmasını tercih edeceğinizi, ücretli ve ücretsiz hosting fiyatları arasındaki farklar ve En iyi ve ucuz dört hosting firmasının paketlerini sizlerle paylaşacağım.

Hosting almadan önce nelere dikkat etmeliyiz ?

Değerli dostlar, öncelikle bir hosting almadan önce kurucak olduğumuz siteyi yada blogu göz önünde bulunduralım. Ayda sitenize kaç kişi girer? Planını yapın.. Bazı web sitelere günde 10.000 kişi giriyor. Bazı web sitelerede ayda 10.000 kişi giriyor.Bu göreceli kavram ben size diyeyim. eğer yeni bir site kuracaksanız ve bilgi birikiminiz yoksa çoğunlukla ekonomik yani en düşük hosting paketleri bile ilk yıllarda size yeter. Trafik artmadığı sürece fazla masrafa gerek yok..

Ücretli ve Ücretsiz Hostingler arasındaki farklar nelerdir ?

Arkadaşlar illaki duymuştursunuz Ücretsiz sunucular da vardır piyasada, 000webhost, infinty free gibi sitelerin sunduğu.. Bu sunucu şirketlerininÜcretli Hosting Kıta, Ücretsiz hosting Ada gibi düşünün.
Ücretlilerle açık ara farkı vardır. İstediğiniz şekilde site oluşturamazsınız hemen trafik dolar.Açtığınız siteyi silerler, kendi reklamlarını yaparlar bunun gibi bir çok sebep hiç tavsiye etmiyorum..


Ortalama hosting fiyatları nelerdir ?

Sevgili arkadaşlar sitenizin aylık trafiğine göre değişim gösterir. Yeni bir site açıcaksanız benim görüşüm ilk sene 50 TL ile 100 TL arası bir paket size yeterli.
İlk sene bitti paketiniz de bitti.Siteniz eğer artış gösteriyorsa bundan sonraki iki sene için 100 tl ile 200 tl arası bir paket yeterli.
3 sene sonrasında bile hala artıştaysanız, siz  Mark Zuckerberg olmuşsunuz. Dedicated Server falan kiralayın..

Dedicated Server nedir ?

Dedicated server kişiye özel ayrılmış hostingdir. Normal hostingde onlarca site aynı hostingde barındırılırken dedicated serverlar sadece bir kişiye hizmet eder.

En iyi ve ucuz hosting şirketleri: 

- Güzel Hosting

Natro

Turhost

GoDaddy

En iyi ve ucuz hosting paketleri:

-Güzel Hosting


Güzel hosting yerli olup, Türkiye'nin en uygunun ve en iyi hosting şirketlerinden birisidir. Paket tarifeleri gördüşüğünüz gibi yıllık ücret olmasına rağmen gayet ucuzdur. Tavsiyelerim arasında 1. Sırada gelir.. Yeni başlayanlar için Ekonomi -1 tavsiyem.



-GoDaddy:


Yabancı şirketler arasında dünya birincliğiyle bilinir. Televizyonda bir sürü reklamları vs mevcuttur. İllaki duymuştursunuz. Paket fiyatları aylık olarak belirlenir fakat internette bir sürü indirim kuponları vardır bulup kullanırsanız yarı fiyatına sunucu alabilirsiniz. Yeni başlayanlar ve 2 yıllık olanlar için " Başlangıç Düzeyi" önerim çünkü sınırsız trafik.


-Natro


Natro kişisele göre biraz daha işletmecilere hitap ediyor paketler dolar hesabı, sitenin sağ üst köşesinden TLye çevirebilirsiniz.. Tavsiye ettiğim paket "Başlangıç paketi"



-Turhost:


Sitesinde kişisel üye sayısı kurumsal üye sayısının 2 katı olduğunu söylesede kurumsal üyelere daha çok hitap ediyor. Burdan alacağınız "mini hosting" size yeterli olacaktır..




makalemizin sonuna geldik arkadaşlar yorum atarsanız bizi yönlendirirseniz sevinirim.. Başka bir makalede görüşmek dileğiyle..


1 Yorum "En İyi ve Ucuz Hosting Şirketleri 2018 ve Sunucular Hakkında Genel Bilgi "

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam