-->

İŞTE Xiaomi Mi MIX 3'ÜN KONSEPT TASARIM VE ÖZELLİKLERİ !


İŞTE Xiaomi Mi MIX 3'ÜN TASARIM VE ÖZELLİKLERİ !

Xiaomi Mi MIX 3: %99 Vücut Oranı, Dikey Üçlü Kamera ve Vivo NEX benzeri Pop-up Selfie Shooter!

Xiaomi Mi MIX 3, Vivo NEX ve Huawei P20 Pro'nun bir karışımı olan Xiaomi Mi MIX 3 bu yılın en çok beklenen telefonlarından biri.



Science and Knowledge (Bilim ve Bilgi) adlı YouTube kanalı telefonun konsept tasarımını gösteren yepyeni bir video yükledi. Telefon Mi MIX 2 ve Vivo NEX'i hatırlatıyor. İnternette dolaşan bazı sızıntılar da Mi MIX 3'ün Vivo NEX'in göründüğü gibi bir pop-up kameraya sahip olabileceğini söyledi. Muhtemelen bu YouTube kanalının ilham aldığı yer de burasıdır.



Videoya göre çerçevesiz konsept telefonun aksine, gerçek Mi MIX 3 muhtemelen tamamen çerçevesiz olmayacaktır.. Videoda, ekranın köşeleri yuvarlattığını ve ekran üstü parmak izi sensörüne sahip olduğunu da gösteriyor. Bu da, üst düzey telefon üreticilerinin telefonlarında 
uyguladıkları bir şey. 
Ön kamera da kamera uygulaması başladığı zaman yükselir duruma geçiyor.
Normal kullanımda kamera kapalı halde kalıyor.

Konsept telefondaki kameralar Mi MIX 2 ile aynı konumda bulunuyor. Ancak Mi MIX 3'ün arkasında üçlü kamera sistemi var ve LED flaşı bunların altına yerleştirilmişTelefonun seramik ve metalden yapılmış olduğu anlaşılıyor.

Videoya göre Konsept telefon, gerçek akıllı telefonlarda kullanılan ekran teknolojisinin OLED olmasına rağmen, 2960x1440p çözünürlüğe ve yüzde 99 gibi bir ekran-vücut oranına sahip. aynı zamanda 7 inç IPS LCD ekran barındırıyor. Telefon, Android 8.0' Xiaomi'nin MIUI 10'la birlikte çalışıyor..

Hayali cihaz ayrıca 8GB RAM ile destekleniyor ve 64GB / 128GB / 256GB depolama alanlarına sahip Snapdragon 845 barındırıyor..Konsept, 3,5 mm kulaklık jakını kaldırdı ve Qualcomm'un Quick Charge 4.0 hızlı şarj desteği ile 3,400mAh bataryayı iddia etti.

Mi MIX 3'ün böyle olmasını ister misin? Bizi yorumlarda belirtin.

0 Yorum "İŞTE Xiaomi Mi MIX 3'ÜN KONSEPT TASARIM VE ÖZELLİKLERİ !"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam