-->

Orjinal Ekran, Yan Sanayi Ekran ve Revize Ekranların Arasındaki Farklar Neler ? Hangisini Almalıyım ?

Orjinal Ekran, Yan Sanayi Ekran ve Revize Ekranların Arasındaki Farklar Nelerdir ? Hangisini Almalıyım ?


Merhaba arkadaşlar bu makalede Yan sanayi ekran nedir ? Revize ekran nedir ? Revizasyon ekran nedir ? Lcd ekran nedir ? Yan sanayi ekran nedir ? Yan sanayi ekran ile orjinal ekran arasındaki farklar, Revize ekran ile orjinal ekran arasındaki farklar nedir bunlara değineceğim..

Telefonunuz düştü ekranı kırıldı diyelim. Garantiye verdiniz 450 lira istedi Telefoncuya götürdünüz ben buna revize ekran takarım dedim 350 lira istedi İnternetten n11.com, gittigidiyor.com gibi sitelere baktınız 170 180 den başlıyor 550 liraya kadar gidiyor değil mi ? (Bu arada ben orta segment 1.000 TL ile 1500 TL arası bir fiyatı olan telefondan bahsediyorum.) Kimi ekranlarda a+ ekran yazıyor kimisinde revize yazıyor. kimisinde orjinal diyor.. kimisinde revize diyor. bir şeyler var yani arkadaşlar sizde merak edip sitemize geldiniz.. Yukarıdaki soruları sizlere sırayla yanıtlayayım ve durum değerlendirmesi yapayım..

Yan sanayi Telefon ekranı nasıldır Orjinal ekran ile arasındaki farkları ? 

Evet arkadaşlar yan sanayi telefon ekranları orjinal ekran dan farklı olarak lcd ekrandır amoled değildir ben yan sanayi ekranları inceledim amoled ekrandan görünüm açısından hiç bir farkı yok. Yan sanayi ekranın orjinal ekrana göre eksileri şu şekildedir. Samsung yazısı karanlanmış olabilir yada olmayabilir. (olabilirde). Ekranda siyah renk tonlaması göze çarpıyor. Parlak bir siyah oluyor orjinale göre.
Ekran alıcaksanız özellikle satıcıya sorun: Bazı modellerde parlaklık artıp azalmıyor. Bunları öğrenin bilin yan sanayi ekranlı telefon kullandım farklar bu şekilde bu yukarıdaki saydıklarım her model ekranda olmuyor modelden modele değişir. alacaksanız n11.com dan almanızı tavsiye ederim. Ve unutmadan a+ a++ bunlara takılmayın hepsi aynı şey, 170 tl ile 320 tl arası yan sanayidir genelde siz en iyi ve en ucuz olanı bulmayı gayret gösterin tavsiye ederim paranız azsa.. ve yanında yapıştırıcı almayıda unutmayın :)


Revize Telefon ekranı nasıldır Orjinal ekran ile arasındaki farkları ?

Revize ekranlar internette 350 lira ile 400 lira arasında bulunabilir arkadaşlar bu ekranlar revize ekranlardır. Bu ekranlar Orjinal ekranlarla aynıdır amoleddir. Logosu vardır. Orjinal ekranda ne varsa bunda da aynısı vardır bu ekranlar 2. el çıkma ekranlardır mesela adamın biri telefonda anakart yaktı. Tabi cam sağlam camı sattı yada dış cam kırık telefoncu dış camı tamir ediyor size satıyor, içinin filmini tamir ediyor size satıyor yani ekran orjinaldir fakat tamir görmüştür. düzeltilip yenilenmiştir ucuza bulursanız almanızı tavsiye ederim işe yarar..

Bu arada ben size bu makalede 1200TL civarı bir telefonun ekranından bahsediyorum 2000 TLik bir telefon olsaydı 400 ile 500 tl arasında olabilir bunu aklınızda bulundurun..

Ve arkadaşlar son olarak orjinal 0 ekranlar tek telefon servislerinde bulunur. Bunlar dışında hiç bir yerde bulunmaz. 2. eldir yada çıkmadır güvenmeyin almayın bunun yerine yan sanayi ve ya Revize ekran alabilirsiniz.. Bol şanslar :)

1 Yorum "Orjinal Ekran, Yan Sanayi Ekran ve Revize Ekranların Arasındaki Farklar Neler ? Hangisini Almalıyım ?"

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam