-->

Eski Bilgisayarları Kaldıracak Oyunlar 2018


Eski Bilgisayarları Kaldıracak Oyunlar  2018

Merhaba arkadaşlar biliyoruz ki dolar yükseldi. Artık değil bilgisayar almayı bilgisayarımıza 1 tane ram alamayacak hale geldik. Haliyle elimizdeki bilgisayarlar 5 senelik 10 senelik vs. kaldı. ddr2 2gb ram' AMD Athlon işlemcilerimiz yada İntel'in Dual Core işlemcilerine sahibiz. Sizin de böyleyse doğru yere geldiniz. Bugün sizlere eski bilgisayarlar için  oyunlar ya da ekran kartı olmayan bilgisayarları için oyun tavsiyelerinde bulunacağım. Öncelikle tavsiye edeceğim oyunlar saçma sapan oyunlar olmayacak grafiği güzel olacak ve bilgisayarlarınız kaldıracak.

Gelelim Eski bilgisayarları kaldıracak oyunlara ya da ekran kartı olmayan bilgisayarları kaldıracak oyunlara.. Detaylı bir şekilde sizlere göstereceğim.

1- SimCity™ 4 Deluxe Edition



SimCity 4 eski bir strateji oyunudur. Bütün bilgisayarları kaldırır. Oyunda belediye başkanı oluyorsunuz ve kendi şehrinizi kurup ilerletiyorsunuz yol vs. şeyler yapıp trafik oluşumunu önlüyorsunuz aynı zamanda ev, iş yeri, fabrika, tarla gibi şeyler yapıyorsunuz indirecekseniz eğer DeLuXe Edition modunu tavsiye ederim. Her bilgisayar en yüksek ayarlarda kaldırır. "benim bilgisayarım kaldırır mı acaba diye düşünmeyin.

SimCity 4 sistem gereksinimleri şu şekilde ;

OS: Windows XP 7/8/10
Processor: Bütün işlemciler
Memory: 256MB
Graphics: 32MB ekran kartı
DirectX®: DirectX 8.1
Hard Drive: 1.6GB

SimCity 4 Oyun videosu:

2-Banished


Banished 2014 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyunun yapımcısının sadece bir kişi olması ayrı bir ilginçlik katıyor. Oyun SimCity 4'e nazaran daha ilkel çağlarda geçmektedir Banished bir strateji oyunudur.Oyunu başlatırken belirli seviye ayarları ve harita ayarları yapıyorsunuz ve ortalama 5-6 aile ile başlıyorsunuz. Ailede görev dağılımları vs. oluyor Kimi tarlada çalışıyor kimisini inşaatçı yapıyorsunuz kimisini de avcı. ve aileler git gide büyüyor ve köyünüzde yüzlerce kişi oluyor. oynamanızı tavsiye ederim fakat ilk oynamanızda sinirden bilgisayarınızı kırabilirsiniz. Biraz zor da.. :) (bende tekme tokat giriştim) ve bu oyunu da 2007 2008 de aldığınız bilgisayarlarda ya da ekran kartı olmayan bilgisayarlarda gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.

Banished sistem gereksinimleri şu şekilde ;

İşletim Sistemi: Win XP SP3 / Vista / Windows 7 / Windows 8
İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core processor
Bellek: 512 MB RAM
Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 2)
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
Banished oyun videosu



3- Pes 2013


Bu oyunu anlatmaya gerek yok sanırım.. Herkes biliyor ve illaki oynamıştırsınız. Settings kısmından düşük ayarlara ve 720p ekrana aldıktan sonra ister bilgisayarınızda ekran kartı olmasın ya da bilgisayarınız 10 senelik olsun yinede açar, banko garanti veririm.

Pes 2013 sistem gereksinimleri şu şekilde ;

İşletim Sistemi: Windows XP, Vista SP2 32-bit, 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6300 / ATI Radeon x1200 / Intel HD graphics 3000
Boyut: 2,60 GB

Pes 2013 oyun videosu


4- Euro Truck Similator


Simulasyon oyunu olan Euro Truck Similator 2008 yılında piyasaya sürülmüştür. Bildiğiniz üzere TIR sürme, yük götürme ve karşılığında para kazanma oyunudur.Bir çok bilgisayar ve içeriğinde ekran kartı olmayan bilgisayarlar bile açar. Fakat yanlış anlamayın 2. oyun değil 1. oyun

Euro Truck Similator Sistem gereksinimleri şu şekilde ;

OS: Windows XP /7/8/10
Processor: 2.4 GHzMemory: 1 GB RAMGraphics: 256 MBDirectX®: 9.0cHard Drive: 2 GB HD space
ETS oyun videosu




5- The Sims 



1998 yılında çıkan oyun 2004 yılına kadar güncellemeler ile birlikte gelmiştir. Aile kuruyorsunuz, eve eşyalar vs. alıyorsunuz yani bildiğiniz evcilik oyunu :).  Kendi evinizi yapıyorsunuz. Kendi ailenizi kuruyorsunuz ve oynuyorsunuz. Akıcı ve güzel bir oyundur. Tavsiye ederim.her bilgisayar kasmadan donmadan kaldırır.

The Sims oyun videosu

6- The Sims 2 



The Sims oyununun 2. serisi olan The sims 2, 2004 yılında piyasaya sürülmüştür ve The Sims'e göre çağ atlamış versiyonudur. Örnek verirsem, diğerine seriye göre kediniz köpeğiniz arabanız vs. gibi şeyleriniz oluyor. İlk oyuna göre ve grafikleride 5 kat daha iyidir. Fakat böyle dedim diye diğer oyun daha kötü düşünmeyin 2 side güzel tavsiye ederim.


7- Call of Duty 2



Call of Duty serisinin oyunlarından olan bu oyun ise her bilgisayarda açmaktadır ve bu oyundada görevler ve savaşlar yapabilirsiniz.


8- Footbal Manager 15


bu oyunda teknik direktörlük yapıyorsunuz ve kendi kurduğunuz kadroda transferler vs yapabiliyorsunuz ve maçları izleyip ona göre planlar yapabiliyorsunuz spor toto süperlig bile mevcut.

sistem gereksinimleri şu şekilde ;

İşletim Sistemi : Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Ekran Kartı : Nvidia GeForce FX 5900 Ultra / ATI Radeon 9800 / Intel GMA X3100 (128 MB)
İşlemci : Intel Pentium 4 / Intel Core / AMD Athlon (XP – 1.6 GHz, V/7/8 – 2.2 GHz)
DirectX : DX9.0c
RAM : 1 GB
HDD : 3 GB




0 Yorum "Eski Bilgisayarları Kaldıracak Oyunlar 2018"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam