-->

1000 TL YE OYUN BİLGİSAYARI TOPLAMA REHBERİ ! 2019

1000 TL YE OYUN BİLGİSAYARI TOPLAMA REHBERİ !

Merhaba kardeşler bugün sizlere nasıl 1000 TLye oyun bilgisayarı toplamayı göstereceğim daha önceden bende topladım aynı parçaları satın aldım sorunsuz bir şekilde sipariş verdiğim yerlerden geldi. Öncelikle tabi sizde doğal olarak diyeceğiniz sorulardan bazıları Dolar 5.50 Fiyatındayken 1 ekran kartı fiyatına nasıl bu bilgisayarı toplayacaksın ? ya da Aliexpress güvenilir mi diyeceksiniz..
Evet güvenilir arkadaşlar sipariş verdiğim parçalar gümrükten de geçecek
GTA V CS:GO PUBG FORTNİTE gibi oyunlarıda sorunsuz bir şekilde açacağına emin olabilirsiniz...

24 KASIM 2018

İŞLEMCİ

Amd phenom ii x4 955 Işlemci



İşlemcimiz Bir zamanların yıldızı olan şuanda piyasanın hakkını veren ve aynı zamanda fiyat performans ürünü olan AMD markasının phenom serisinin 4 çekirdekli 3.2mhz hızında çalışan 140TLik işlemcidir.

RAM:

Kllisre Ram DDR3 8 gb 1600 mhz Masaüstü Bellek

Ram Belleğimiz 8 GB olup 1600MHz Hıza sahiptir ve 123TL'dir (Fiyat performans sistem olduğundan CL değerleri vs. detaya girilmemiştir.)(Dilerseniz aynı mağazada bulunan 8gb kingston ram'leride inceleyebilirsiniz.)


EKRAN KARTI

Asus GTX 750TI 2GB 

Ekran kartımız ise ASUS'UN GTX 750Tİ modeli olarak seçimimizi yaptık ve hala bir çok oyunu kaldıracak düzeyde olan ekran kartımız Bilgisayarımıza can verecektir.

ANAKART

GIGABYTE GA-78LMT-S2 ANAKART

Anakartımız gerek işlemciye uyumu gerek ileride ram belleğinizi arttırma konusunda uygun ve ekran kartını uyumlu fiyat performans bir anakarttır.


BURAYA KADAR YAPTIĞIMIZ ALIŞVERİŞ 740 TL TUTMUŞTUR.
BURDAN SONRASINI TÜRKİYE'DEKİ MAĞAZALARDAN YAPACAĞIZ.


500GB 7200RPM HARDDİSK

400W' PSULU KASA



TOPLAM 1000 TL OLAN SİSTEMİMİZ DAHA ÖNCE DE SATIN ALINDI. YURT DIŞINDAN PARÇALAR ÖZELLİKLE EN ÇOK TERCİH EDİLEN MAĞAZALARDAN SEÇİLDİ. GELMEZ GİBİ ŞEYLER DÜŞÜNMENİZE GEREK YOK. ÜSTÜNE ÜSTLÜK DİLERSENİZ İADE EDEBİLİRSİNİZ :) YANİ ALİEXPRESS VS. ÇALIŞMAZ BU PARÇALAR GİBİ DÜŞÜNCEYE KAPILMANIZA GEREK YOK... AYRICA GÜMRÜKTEN DE GEÇER NO PROBLEM :)

PARÇALARA ULAŞMAK İÇİN ÖRN "

Asus GTX 750TI 2GB " ÜZERİNE TIKLAMANIZ YETERLİ.


0 Yorum "1000 TL YE OYUN BİLGİSAYARI TOPLAMA REHBERİ ! 2019"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam