-->

Samsung Galaxy F Serisi Katlanabilir Telefonları Hk.




Samsung Katlanabilir Yeni Akıllı Telefonları ( Galaxy F serisi)


Samsung, çok fazla beklenen katlanan Galaxy F'nin (Açılımı "Galaxy Fold") çalışan bir örneğini paylaşsa da, şirketin başlangıçta yalnızca bir milyon ünite telefona cevap vermesini sağlayabileceği ortaya çıktı. Bununla birlikte, "CGS-CIMB Group" araştırma firmasının yeni bir raporu varsa, form faktörü 2020 yılına kadar çıkması beklenip ve durgun akıllı telefon piyasasını canlandırması beklenmektedir.
"CIMB"'e göre, gelecek yıl dünya çapında 4 milyon katlanabilir akıllı telefon üretilecek ve rakam 2022 yılına kadar 39 milyon adete yükselecek. Satış açısından katlanabilir akıllı telefonlar 2019'daki telefonların yüzde 1,3'üne, 2020'de yüzde 9,2'ye çıkacak. Yani Çentikli ekranlara veda.

Grup, Samsung Galaxy F'nin Şubat 2019'da Galaxy S10 ile birlikte piyasaya sürülebileceğine inanıyor. Bu gerçekleşmezse, cihaz kısa süre sonra ortaya çıkacak. Her iki durumda da Samsung Galaxy F piyasadaki ilk katlanabilir akıllı telefon olabilir. Güney Kore'nin yüzde 65'lik brüt kar marjını cebine koymasını sağlayan 1.800 dolar olması bekleniyor. Raporda ayrıca, 2020 yılına kadar katlanabilir telefonların ortalama fiyatının 1.300 $ 'a düşeceği belirtiliyor.Vergilerle birlikte ülkemizde çok yüksek fiyatlarla satışa sunulacağı düşünülüyor.


Bunun dışında, rapor ayrıca telefonun bazı temel özelliklerine ışık tutmuştur. Her bölmede bir pilin olması ve 5.000 mAh ile 6.000 mAh arasında bir güç sağlaması beklenmekte. Galaxy F'nin çift arka kamera sistemi (12MP + 12MP) ve 8MP selfie shooter özelliği sunması bekleniyor. Telefonun ABD'ye bağlı varyantı, Snapdragon 855 Mobil Platformu tarafından desteklenecek, diğer modeller ise Exynos 9820 yonga setini kullanacak. Telefonun 8GB RAM ve 128 GB dahili bellek ile gelmesi bekleniyor.

Raporda ayrıca, gelecekte, üç ayrı ekran kullanıldığında, 12 inçlik bir ekrana kadar genişletilebilen 7 inçlik ekrana sahip katlanabilir akıllı telefonlar görülebiliyor. Samsung'un 2020'ye kadar katlanabilir görüntü pazarında lider olması bekleniyor ve Samsung dışında Huawei ve LG'nin 2019'un ilk yarısında katlanabilir akıllı telefonları piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunu 2019'un ikinci yarısında Xiaomi, Vivo, OPPO ve Motorola takip ediyor. Microsoft ve Apple'ın 2020'de katlanabilir cihazlarını piyasaya sürmeleri bekleniyor.

Kaynak: wccftech.

0 Yorum "Samsung Galaxy F Serisi Katlanabilir Telefonları Hk."

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam