-->

Yeni Samsung Galaxy A-50 Özellikleri

samsung telefon ile ilgili görsel sonucu
Yeni Samsung Galaxy A-50 Özellikleri
Samsung firmasının merakla beklenen yeni telefonu A-50 modelinin diğerlerinden farklı olacağı kesin... Galaxy A serisi bu yıl birden fazla model barındırıyor. En son modeli ise A-50 oldu.
Telefon hakkında sızan bilgilere bakıldığında, makinenin İnfinity -V özelliği, arka kısımda 3 adet kamerası olacağı, ve Android 9.0 işletim sistemine sahip olacağı belirtiliyor.
Standart özellikler olan USB-C tip bağlantı noktasının yanı sıra, 3.5 mm ses giriş jakı da doygun stereo müzik dinlenebileceğinin işaretleri...
Orta sınıfa hitap edecek olan bu modelin en belirgin özelliği İnfinity-V ekran özelliğidir.  Ayrıca TOF 3D kamera sensörü de yenilikler arasında yer alıyor.
Samsung Galaxy A-50 model telefonda hızlı parmak okuyucu sensörü geliştirilmiş, ayrıca uzun süre dayanabilsin diye 4.000 mAH batarya seçilmiş.  Yanı sıra 4 GB ram ve opsiyonel 64-128 GB dahili hafıza alanları yer alıyor.  Exynos 7 işlemcisi 8 çekirdekli olarak hızlı bir menü ve işlem kolaylığı sunacak.
Telefonun satışa çıkarılacağı zaman hakkında henüz bir bilgi sızmadı ancak 2019 yılının ortalarına doğru bu gerçekleşebilir. 

0 Yorum " Yeni Samsung Galaxy A-50 Özellikleri"

Yorum Gönder

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam 2

Yayın Altı Sponsor Reklam